Hippe en originele producten van Beeztees!

Ben je opzoek naar een persoonlijk cadeau maar vind je het lastig om het perfecte cadeau te vinden? Dan ben je niet alleen! Ontzettend veel mensen vinden het lastig om een persoonlijk cadeau voor iemand te bedenken die zeker weten goed in de smaak zal vallen. Beeztees biedt dé oplossing! Als de ontvanger van het cadeau een huisdier heeft, kun je met Beeztees niet de plank misslaan. Dit bedrijf maakt hippe en originele producten voor je huisdier. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle manden, hippe ‘cat cubes’ of een heerlijk hondenzwembad! Beeztees heeft het allemaal. Zo geef jij altijd een cadeau wat in de smaak valt, en zijn huisdier en eigenaar allebei gelukkig. Hieronder staan een paar cadeautips voor de eigenaren van knuffelige viervoeters!

De Beeztees Tipi:

Een van de allerleukste dierenbedjes ooit moet de tipi van Beeztees zijn. Het design is speels maar ook strak, zodat het in elk interieur past. En natuurlijk heeft de viervoeter de tijd van zijn leven in de Tipi, waarin hij kan spelen of lekker slapen. Als de tipi misschien iets te eng is om te geven, heeft Beeztees ook heel stijlvolle manden waar het dier lekker in kan slapen.

De Beeztees Cat Cubes:

Zelf ben ik gek op katten, maar echt aanwezig in je huis zijn ze soms niet. Ze liggen vaak ergens in een hoekje te slapen of zijn lekker buiten aan het spelen! Wil je ze nou wat actiever maken binnenshuis zonder dat ze alles omgooien, dan kun je deze ‘cat cubes’ cadeau geven, of stiekem zelf houden. Deze cubes zijn kleurrijk en modern, en verhullen de ouderwetse degelijke krabpaal! Zet ze op de grond of monteer ze aan de muur om een waar speelparadijs te creëren voor je kat, zonder dat je interieur verstoord wordt!

Reizen in stijl:

Je huisdier vervoeren in stijl kan nog wel eens een gedoe zijn. Weet je dat een van je vrienden het altijd moeilijk heeft met zijn huisdier te vervoeren? Geef hem/haar dan de Beeztees Nylon Bench World Traveller cadeau! De hippe tassen zijn zo leuk dat het huisdier er met liefde wat uurtjes in doorbrengt. Ook loopt het baasje er zo altijd stijlvol bij!

Culinair eten:

Als laatste aanrader tip ik de Beeztees Verstelbare Voederstandaard Orino, omdat ik zelf altijd over de etens- en drinkbakjes van mijn kat struikelde. Deze standaard verplaatst de bakjes iets omhoog, en voor grotere dieren kunnen ze op grotere hoogte vastgesteld worden. Door het strakke design staan ze mooi in elke keuken én kan er niet meer over gestruikeld worden. Omdat het een huisdier-universeel cadeau is, is deze standaard altijd een goed idee!

Hopelijk heeft dit lijstje een paar mooie tips opgeleverd voor de mensen die echt niet weten wat ze aan hun relaties moeten schenken! Als deze relaties een huisdier hebben, kunnen ze met Beeztees nooit misgaan!

Back to Top