Mannen cadeau’s: lees hier nog meer tips!

Het juiste cadeau vinden voor mannen is niet zo gemakkelijk als je denkt. Mannen doen vaak alsof het ze weinig boeien wat je ze geeft, maar ze vinden het wel degelijk leuk om cadeaus te krijgen. Het is belangrijk om te kijken naar de interesses van degene waar je een cadeau voor moet kopen, daarmee kom je vaak al een heel eind. Wij geven een aantal tips waar je naar kan kijken voor het perfecte verjaardagscadeau voor een man.

Gadgets

Veel mannen zijn geïnteresseerd in elektronische gadgets. Denk bijvoorbeeld aan accessoires voor telefoons of tablets. Kijkt diegene veel tv? Denk eens aan een Google Chromecast. Daarmee kan je heel eenvoudig beelden of muziek van je laptop, tablet of smartphone streamen naar je TV. Natuurlijk heb je tegenwoordig zeer veel smart TV’s waarop je zelf apps kunt downloaden, maar er zijn ook nog steeds veel nieuwe en oudere TV’s waarop dat nog niet kan, daar is de Chromecast een ideale oplossing voor. Je kan in principe ook filmpjes via je smartphone zelf streamen, vaak is de kwaliteit echter niet zo geweldig. De Chromecast ondersteunt wifi op een 5GHz band waardoor de kwaliteit zeer goed is.

Baardverzorging

Hoewel er wordt gezegd dat de baard uit is, zullen de meeste mannen met een baard zich hier niets van aantrekken. Zij zullen dan ook nog steeds heel blij zijn met een scheerpakket of verzorgingskit voor hun baard. Deze pakketten bevatten producten zoals een openklapbare scheermes, scheerschuim, een kam en verzorgings oliën.

Een geurtje

Net als vrouwen ruiken mannen graag lekker. Ze voelen zich zo beter in hun vel wat ten goede gaat voor hun zelfvertrouwen. Wat iemand lekker vindt ruiken kan bij iedereen natuurlijk anders zijn, toch zijn er altijd wel een aantal geurtjes die over het algemeen zeer populair zijn. Bijvoorbeeld Bottles van Hugo Boss of One Million van Paco Rabanne.

Een cadeau met bier

Het merendeel van de mannen drinkt graag een (speciaal)biertje, hier zijn ook veel cadeaus in te vinden. Van de meeste speciaalbiertjes kun je hele pakketten kopen waarin een aantal flessen met één of meerdere glazen zit. Je kan ze ook een tegoedbon geven voor high-bieren, hierbij krijgen ze met uitleg meerdere speciaalbiertjes voorgeschoteld met smaakversterkende hapjes. Voor de echte liefhebbers zijn er bierbrouwsets waarmee ze hun eigen bier kunnen brouwen, deze sets bevatten alle benodigde ingrediënten en een uitgebreid stappenplan waarin alles beschreven staat.

Back to Top