Een onesie als origineel verjaardagscadeau!

Laatst was ik jarig en heb ik veel cadeautjes gekregen. Ik heb wel een heel gek cadeautje gekregen, je raadt het zeker al? Ik heb inderdaad een onesie als cadeau gekregen. Maar niet zomaar een onesie, het was een mooie olifanten onesie. Je weet wel zo een prachtig dier met enorme slagtanden, slurf en enorme flaporen. Ik wist op het moment dat ik het kreeg niet precies wat het was. Ik heb namelijk nog nooit een onesie gekocht. Zo een pak leek mij eigenlijk niks! Maar ik kwam er als snel genoeg achter dat zo een grappig pak nog best goed zit. Wat zo een pak zo comfortabel maakt zal ik later in dit blogje vertellen, maar eerst ga ik je vertellen in welke soorten deze pakken verkrijgbaar zijn.  Daarna vertel ik nog kort over wanneer je het beste zo een pak kan dragen en ten slotte waardoor de pakken zo comfortabel zijn.

Oneindig veel soorten?

Het aantal soorten is niet oneindig, maar er zijn ontzettend veel soorten verkrijgbaar. Ik heb een olifant onesie gekregen, maar je hebt ook ontzettend veel andere soorten. Een beer, eenhoorn, koala, vos, lieveheersbeestje en panda. Maar naast deze dieren onesies heb je ook superhelden onesies. Je kan er gewoon bijlopen als superman, spiderman of batman! Ik weet wel wat voor soort pak ik ga kopen wanneer ik genoeg heb van de olifant onesie. Maar naast deze superheld onesies heb je ook veel soorten onesies gebaseerd op kleuren of patronen. Deze zijn wat minder opvallend. De onesies zijn dus in heel veel soorten te verkrijgen.

Wanneer draag je een onesie?

Dat is dezelfde vraag die ik mijzelf stelde toen ik het pak als verjaardagscadeau kreeg. Maar ik kwam er al snel achter dat je een onesie gewoon elke dag kan dragen en speciaal op de zondag! Het is echt een heerlijk pak om in te loungen en tv of serie te kijken. Dit komt doordat de pakken ook als pyjama gedragen kunnen worden. Ze zijn namelijk heerlijk warm en zitten uitstekend. Dit komt door het materiaal waaruit de onesies zijn gemaakt.

Comfortabel pak

De pakken zijn zeer comfortabel. Dit komt doordat de pakken uit een bepaalde stof zijn gemaakt. Deze stof heet fleece. Fleece is een warme stof die de drager goed warm kan houden. Fleece stof houdt namelijk goed de warmte vast. Maar naast het feit dat het warmte vast houdt kan de stof toch ademen. Zo krijgt de drager het niet té warm. Perfect om op de bank mee te hangen!

Back to Top