Unieke verjaardagscadeaus

We hebben ze allemaal wel eens cadeau gehad: een paar sokken, een fles wijn of een doos chocolaatjes. Van die cadeaus die heel vergeetbaar zijn. Natuurlijk is het goed bedoeld, maar je krijgt het elk jaar al. Maar als je zelf een cadeau aan iemand anders moet geven, blijkt dat helemaal niet zo’n makkelijke opgave. Wil je nou zelf een cadeau geven waar de ontvanger echt blij van wordt en hem of haar jaren bijblijft, blijf dan lezen.

Personaliseren!

Er zijn tegenwoordig veel cadeaus die je helemaal kan personaliseren naar de wensen van de ontvanger. Met zo’n op maat gemaakt cadeau laat je zien dat de ontvanger heel belangrijk voor je is en dat je speciaal aan hem of haar hebt gedacht. Een voorbeeld van zo’n cadeau is een groot canvas met een zwart-witte map van een plaats die belangrijk is voor de ontvanger, bijvoorbeeld de stad waar hij of zij is opgegroeid of graag naartoe reist. Voor de liefhebbers van astrologie kan je een gepersonaliseerde poster van een sterrenhemel met hun sterrenbeeld kopen. De ontvanger zal over the moon zijn!

Shisha

Een waterpijp is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen van een cadeau, maar het is zeker uniek! Perfect dus voor iemand die alles al heeft. Maar niet iedereen is hier natuurlijk blij mee, dus geeft dit alleen cadeau aan mensen waarvan je weet dat ze het zouden proberen of het al eens hebben gedaan. Anders staat het maar ergens te verstoffen op zolder. Voor beginners is het aan te raden om een complete set te geven, anders moeten de ontvanger er zelf nog dingen bij kopen voordat hij of zij ermee aan de slag kan. Sommige verkooppunten hebben zelfs speciale cadeausets, inclusief een aantal verschillende smaken kooltjes, zodat de ontvanger kan proberen welke smaken hij of zij het lekkerst vindt.

Back to Top