Een persoonlijker cadeau dan dit krijg je niet!

Verjaardagen voor de ene is het een enorme gebeurtenis en de ander laat zijn verjaardag liever stilletjes voorbij gaan. Voor die laatste persoon is een kleine donatie in een envelop vaak voldoende maar de eerste persoon verwacht toch wel een leuk cadeau. Toch is het eerste antwoord op de vraag wat iemand voor zijn verjaardag vaak, ik weet het niet. Of doe maar iets dat jij zelf leuk vindt. Hier schiet je dus vaak dan weinig mee op en je polst nog bij wat vrienden of familie of zij iets leuks weten voor de jarige job. Vaak is dit ook een kleine deceptie want deze vrienden en familie hebben zelf ternauwernood iets leuks weten te vinden. Je wilt natuurlijk niet achterblijven en je gaat toch op zoek naar een persoonlijk cadeau. Wil je weten wat mijn persoonlijkste cadeau ooit is geweest? Lees dan snel verder!

Wat is een goed cadeau?

Herken jij je in de problematische zoektocht naar een leuk maar ook persoonlijk cadeau? Of vraag jij jezelf af wat een goed cadeau is? Ik denk dat ik daar geen antwoord op kan geven helaas. Voor de één is een cadeaubon in een cheesy verjaardagskaart met een kat met een feesthoedje erop prima. Maar de ander voelt zich misschien toch niet zo gewaardeerd. Die zal wellicht denken dat jij zijn verjaardag compleet vergeten bent en toen maar even snel naar de sigarenwinkel bent gehold om toch niet met lege handen aan te komen. Voor kan een goed cadeau uit twee dingen bestaan. Of je geeft diegene wat hij heeft gevraagd en dan is het voor de jarige al geslaagd. Of je geeft iets wat de jarige totaal niet verwacht en hem of haar totaal verbaasd. De maatstaven zijn gezet, maar wat was mijn persoonlijk presentje nou?!

Mijn persoonlijke cadeau

Met mijn handen in mijn haar heb ik de hele emotionele rollercoaster gehad van het zoeken in mijn jaar. En toen kwam ik op de oplossing. Ik heb een tshirt laten bedrukken voor mijn beste vriend. Een tshirt bedrukken is tegenwoordig een fluitje van een cent en doordat je een tshirt compleet kan personaliseren wordt het een enorm persoonlijk cadeau. Ik heb een mooie foto van ons op een festival op het tshirt laten bedrukken met achterop de datum hiervan. De foto was altijd al een mooie herinnering voor mij en op deze manier blijft die herinnering altijd voor ons vereeuwigd. Natuurlijk kan je ook een quote, tekst of andere afbeelding van iemand laten bedrukken op een tshirt. Maar persoonlijker dan dit ga je het echt niet krijgen!

Back to Top