Ga de zomer in stijl tegemoet met Dsquared2 zwembroeken

Als de zomerperiode begint en je weer heerlijk naar het strand kunt of zwembad dan wil je dat natuurlijk wel in stijl doen. En dat met een merk waar je trots op bent om te dragen. Al heel snel kom je dan uit op Dsquared2. Dit modieuze merk is sinds lange tijd op de markt en niet meer weg te denken. Elk jaar ontwerpen ze weer nieuwe designs zwembroeken, zodat jij elk jaar met stijl het strand op kunt of in het zwembad staat.

 

Wat is het verhaal achter Dsquared2?

Het begon voor Dsquared2 allemaal in 1994. Twee broers, Dean en Dan zette het kledingmerk op nadat ze in thuisstad Toronto financiële steun kregen om hun droom waar te maken. Dat deden ze na een korte fashion studie te doen in New York. In eerste instantie heette het kledingmerk DEanenDAN en een jaar later in 1995 veranderden ze dat naar Dsquared2. Het merk werd binnen een paar jaar tijd enorm populair. Een grote artiest als Madonna gaf de broers opdracht om kleding te ontwerpen voor haar wereldwijde tour in 2000. Sindsdien is het merk overal op de wereld bekend en niet meer weg te denken uit de modewereld.

 

De Dsquared2 collectie zwembroeken

Elk jaar komt dit modemerk weer met een nieuwe collectie aan Dsquared zwembroeken. De collectie zwembroeken is zeer breed opgezet en de merknaam komt er altijd in terug. De zwembroeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en je kunt er in principe meerdere zomers mee doen. Maar check elke zomer de nieuwe zwembroeken collectie, want elk jaar vind je weer nieuwe stoere en hippe designs die je niet mag missen. Tip is om een Dsquared zwembroek te combineren met een Dsquared shirt. Dit zijn basic shirts die heel goed passen boven de zwembroeken. 

 

Dsquared collectie in de uitverkoop

Als je veel voor weinig wilt scoren ga dan vooral tijdens grote uitverkoop periodes op zoek naar Dsquared2 items. Zo kun je tijdens Black Friday en in de winter bijvoorbeeld een Dsquared zwembroek voor weinig aan je collectie toevoegen. Maar ook de shirts, jeans en hoodies doen het erg goed tijdens de sales. Veel webshops bieden ook kortingen aan op willekeurige dagen dus blijf het internet altijd in de gaten houden. Zo ben je er nooit te laat mee en altijd op tijd om jouw passende maat te scoren. Dsquared2 in de sale staat er bekend om dat het snel uitverkoopt, wacht daarom ook niet te lang.

 

Back to Top