Een handdoekradiator als cadeau

Handdoekradiatoren geven

Wil je echt een uniek cadeau geven? Een mooi cadeau dat je met een groep bjivoorbeeld kan geven aan iemand voor in zijn of haar huis is een mooie handdoekradiator. Hoe kom je daar nou weer bij, denk jij. Er zijn vele redenen waarom je er eentje zou moeten geven. Het houdt de badkamer en de handdoeken lekker warm, het staat stijlvol, en het is niet iets waar iemand ooit aan denkt.

Een handdoekradiator, lekker warm dus

Het werd ineens een bijzonder gure winter laatst, met onverwacht koude temperaturen. Op een gegeven moment was de gevoelstemperatuur zelfs min 15!. Dat is zo koud dat als je uit de douche komt je het direct weer koud hebt! De Nederlandse winter is sowieso nooit een pretje, met die gure wind en regen. Maar niet getreurd, daar is een handdoekradiator de oplossing voor. Je kunt hem gebruiken om je handdoeken aan op te hangen (joh), om je handen mee te warmen, of zelfs je achterste. Daarnaast wordt je badkamer er ietsje warmer van en de warmtebron zorgt ervoor dat het vocht sneller uit je badkamer wegtrekt.

Altijd droge handdoeken met een handdoekradiator

Om even voort te borduren op de kou van Nederland: stel, je hebt gesport. Je wilt even onder de douche springen en je daarna snel weer afdrogen om je avond verder lekker te Netflixen. Maar o nee, je stapt uit de douche en je handdoek is nog nat! Je had natuurlijk vanmorgen ook even snel gedoucht voordat je naar je werk ging. Je moet toegeven dat dat gewoon ontzettend irritant is, een natte handdoek als je zelf al nat bent. Echter, met een handdoekradiator drogen je handdoeken binnen een handomdraai. Nooit meer last van vochtige of stinkende handdoeken (want handdoeken die te lang nat blijven gaan dus stinken).

Strak design in de badkamer

Handdoekradiatoren zijn mooie dingen. Ze zijn gemaakt van chroom en een echte toevoeging aan de badkamer. Strak, Scandinavisch design hoeft echt niet duur te zijn. Bovendien passen handdoekradiatoren in elke soort badkamer, donker of licht. Ze komen in het zwart of chroom, of nog klassiek wit. Voor elk wat wils. Het ziet er altijd mooi uit, en geeft elke badkamer een luxe uitstraling. En een warme handdoek, wie wil dat niet? Geef een handdoekradiator cadeau en kom met echt een persoonlijk en uniek cadeau, vooral als je weet dat diegene aan wie je hem gaat geven een echte koukleum is, of waarvan de badkamer altijd een zooitje is (want het bespaart ook opbergruimte).

Back to Top