Tips voor het kleden van een voller figuur

In principe zijn er geen regels op het gebied van mode, draag vooral lekker wat jezelf wilt. Er word wel is gezegd dat je met een maatje meer beter geen crop tops of kurtje jurkjes kan dragen maar daar ben ik het zeker niet mee eens. Toch zijn er genoeg dames met een maatje meer die hier zich niet comfortabel genoeg in voelen. Deze blog is voor elke vrouw met een maatje meer die zich het beste voelt in iets wat haar lichaam het beste uit laat komen. In deze blog vertel ik je hoe, en met welke kledingstukken. Lees dus snel verder!

Accenten

Lichte kleuren benadrukken , terwijl donkere kleuren juist verdoezelen. Denk maar eens aan een woonkamer, met een donkere muur lijkt de kamer kleiner terwijl een lichte muur de kamer juist ruimer kan laten lijken. Kies dus lichte kleuren voor de lichaamsdelen waar je trots op ben, dit laat ze extra opvallen en haalt de focus van de lichaamsdelen die minder mooi zijn. 

De juiste maat

Hoe voor de hand liggend dit ook is: koop kleding in de juiste maat. Niemand wordt er vrolijk van om  je de hele dag te begeven in knellende kleding. Focus dan ook niet op wat je niet kunt dragen, maar zoek door naar wat jij juist wel kan dragen. Shoppen met een maatje meer kan ontzettend frustrerend zijn, gelukkig zijn er talloze webshops en winkels die kleding aanbieden voor dames met een maatje meer. Zo heeft Meyer mode een enorm leuke collectie met bijvoorbeeld een grote maten jurk

Het kopen van de juiste maat is niet alleen belangrijk bij kleding items maar ook bij het kopen van lingerie. Het kan nog wel is een opgave zijn om met een wat grotere boezem sexy ondergoed te kopen. Ook hierbij geld, ga het niet bij de ‘normale’ winkels zoeken maar bezoek de ketens die wel lingerie grote maten verkoopt. 

De kledingmaker

Past een kleding item niet gelijk perfect? Geen probleem, laat het vermaken bij de kledingmaker. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde lichaam, dus het hier en daar vermaken is niet meer dan normaal. 

Materialen

Glimmende, strakke of dunne stoffen zijn meestal niet zo vergevingsgezind. Ze benadrukken namelijk vaak de delen die je juist niet wilt benadrukken. Het beste kan je kiezen voor een stevige stof, vooral voor de lichaamsdelen waar je bijvoorbeeld last hebt van cellulitis. En nogmaals; dit zijn geen regels. Cellulitis is oké en mag, mits je je hier comfortabel genoeg voor voelt, gerockt worden!

Back to Top